Novinky v nabídce

Nurofen pro děti por.sus.1x100ml pomeranč

Vyhrazený léčivý přípravek. Čtěte příbalovou informaci.

Nurofen pro děti se užívá ke snížení horečky (včetně horečky vzniklé po očkování) a k tlumení mírných až středně těžkých bolestí. Přípravek nepodávejte dětem mladším 3 měsíců.

Nurofen pro děti por.sus.1x100ml pomeranč

PANADOL Novum 500 por.tbl.flm 12x500 mg

Vyhrazený léčivý přípravek. Čtěte příbalovou informaci.

Tlumí mírnou až středně silnou bolest a horečku a poskytuje vhodnou a účinnou úlevu od: bolestí hlavy, včetně migrény, příznaků chřipky a nachlazení, horečky, menstruačních bolestí, bolesti zubů aj.

PANADOL Novum 500 por.tbl.flm 12x500 mg

Nové termíny školení

V diáři níže naleznete nově vypsané termíny školení. Zeleně podbarvené termíny jsou aktuálně volné, červeně označené termíny jsou již obsazené. U každého termínu pak vidíte informaci o místě a čase konání a přehled obsazenosti daného školení (volná místa / celková kapacita). Kliknutím na tlačítko PŘIHLÁSIT SE se Vám rozbalí přihlašovací formulář. Nově je nutné při přihlášení uvést i číslo platného identifikačního dokladu účastníka (občanský průkaz, řidičský průkaz, cestovní pas – např. u občanů jiného státu). Číslo dokladu slouží k potvrzení totožnosti účastníka školení. Bez uvedení čísla identifikačního průkazu nebude možné přihlášku odeslat.

Místo konání
Datum a čas prezentační části
Volná místa
Místnost MEDIPOINT 10.04.2024   9:00 hod. 4 (z 50 celkem) Přihlásit se
Místnost MEDIPOINT 16.04.2024   14:00 hod. 37 (z 50 celkem) Přihlásit se
Místnost MEDIPOINT 24.04.2024   14:00 hod. 41 (z 50 celkem) Přihlásit se

Odborný kurz prodejce vyhrazených léčivých přípravků

Pokud chcete svým zákazníkům nabízet možnost zakoupení vyhrazených léčivých přípravků, musí mít všechny osoby, které se budou na prodeji podílet nebo s přípravky manipulovat, certifikát odborné způsobilosti. Tuto podmínku stanovuje Zákon o léčivech č. 378/2007 Sb. a Vyhláška č. 106/2008 Sb. o správné praxi prodejců vyhrazených léčivých přípravků a o odborném kurzu prodejců vyhrazených léčivých přípravků.

Co to v praxi znamená?

  • Zvolte si termín online školení, který Vám časově vyhovuje (den/čas). Přihlaste se vyplněním registračního formuláře kliknutím na tlačítko PŘIHLÁSIT SE u Vámi zvoleného termínu online školení. V nejbližších dnech Vám přijde do emailové schránky (email je potřeba v přihlášce vyplnit) pozvánka s dalšími instrukcemi. Krátce (1-2 dny) před uskutečněním online školení Vám od nás přijde email s unikátním odkazem pro vstup do online místnosti.

Obsah kurzu

  • Kurz zahrnuje problematiku humánních léčiv, jejich skladování, mechanismus jejich působení a manipulace s nimi. Součástí kurzu je také například rámcový přehled základních farmaceutických pojmů, základy poskytování první pomoci, poučení o kolizních situacích při podávání vybraných léčivých přípravků, letmo zabrousíme také do oblasti veterinárních přípravků apod.

Rozsah kurzu

  • Kurz zahrnuje uvedení do problematiky farmakologie, vysvětlení základních pojmů, problematiku humánních léčiv a veterinárních léčiv, mechanismus jejich působení, případné nežádoucí účinky, zásady a legislativní podmínky manipulace s nimi, jejich skladování a také poskytování základní první pomoci.

Co je výsledkem

  • Po úspěšném složení testu získá takový účastník Osvědčení způsobilosti pro prodej vyhrazených léčivých přípravků s jeho jménem a doživotní platností. V tomto okamžiku může dotyčný zaměstnanec začít prodávat vyhrazené léčivé přípravky v rámci projektu MEDIPOINT.

Média o nás

Klinika zdraví

Klinika zdraví

Mít v cestovní lékárničce víc, než jen vyhláškou dané výrobky, se může vyplatit.

Celý článek

Forbes

Forbes

Příběh MEDIPOINT "Lékárny na cestách". Rozhovor s p. Petrem Malířem, CEO, MEDIPOINT SERVICES a.s.

Celý článek

Staňte se naším partnerem

Zkontaktujte nás mailem

Informace, které nám předáváte, zpracováváme podle Zásad zpracování osobních údajů.

nebo

Telefonicky

Staňte se naším partnerem

+420 734 453 490

pro akcionáře